• en välkänd ÅFFare Daniel Hallingström är projektledare för Näringslivets match. Foto: Tommy Pettersson

ÅFF bjuder på fotbollsfest

Lördagen den 18 oktober blir det fotbollsfest på Kopparvallen då ÅFF möter Mjällby. Det blir fri entré för alla och många andra aktiviteter.

ÅFF vill bli hela regionens lag. Det står helt klart efter att ÅFF tidigare i år öppnade ett kontor på Platensgatan i Linköping och att man medvetet satsar på att gå utanför hemkommunen. Daniel Hallingström, lagkapten i ÅFF lägger ut texten om ÅFF och Näringslivets match och mycket mera.

Ta med familjen

– Vi bjuder helt enkelt in alla som vill komma på vår match den 18 oktober då vi spelar hemma mot Mjällby. Vanligen så kanske vi har 2 500 personer i publiken på en sådan match men vi hoppas att om vi öppnar upp och släpper in de som vill gratis. Vi hoppas självklart på att man tar med familjen, jobbarkompisarna och de som kanske aldrig varit på Kopparvallen och sett oss spela en match. Vi satsar på att dra 4 000 personer i publiken den dagen, säger Daniel Hallingström då vi ses en dimmig torsdag på ÅFF kontor mitt i Linköping. Självklart måste någon betala och i detta är det Näringslivet som får stå för fiolerna när det ska bjudas på gratis fotboll.

Glada Åtvid

– Vi har många som stöttar oss redan nu och flera företag är väldigt generösa mot oss så dem kanske man inte ringer först. Men det finns många andra att söka upp och när man ringer och säger vem man är och att vems räkning man ringer för så är det alltid lika positivt, menar den vältalige lagkaptenen som då även är ansvarig projektledare för Näringslivets match och en av dem som kontaktar de olika företagen i regionen.

Hoppborg och musik

– Matchen börjar klockan 16.00 men portarna slås upp redan 14.00 och då med flera olika programpunkter som säkert kan locka de också. Det blir sång och musik, tävlingar, hoppborg och mycket mera sedan passar även vi spelare att prata och presentera oss. Det kommer även finnas några tidigare spelare på plats den 18 oktober, avslutar ÅFF:s lagkapten Daniel Hallingström.