• Efter ett knappt år som ÅFF:s klubbchef slutar Mattias Persson den sista februari för att gå vidare till en tjänst som evenemangschef för Upplev Norrköping. Foto: Lars-Göran Bexell

ÅFF:s klubbchef slutar efter knappt ett år

Den siste februari slutar Åtvidabergs FF:s klubbchef Mattias Persson.

Därefter väntar nya utmaningar som evenemangschef för Upplev Norrköping.

Mattias Person anställdes av Åtvidabergs FF i mars förra året och tillträdde som klubbchef två månader senare med fokus på att vidareutveckla verksamheten.

Händelserikt år

Mattias kommer att jobba kvar till den sista februari, därefter börjar han en tjänst som evenemangschef för Upplev Norrköping.

– Jag kommer att fortsätta på Kopparvallen tillsammans med våra härliga medarbetare på kansliet till den sista februari. Jag har fått möjligheten att tillträda en annan tjänst som ligger mer i linje med min bakgrund från evenemang och nöje. Det har varit ett väldigt händelserikt år med stora utmaningar men även med riktigt roliga stunder. En av de mest lärorika tiderna i mitt liv som jag kommer bara med mig livet ut, säger Mattias Persson.

Modern organisation

Under förra året skapade ÅFF en ny administrativ grund för att möta sina partners förfrågningar och för att klara framtidens krav.

Med en tydligare positionering i samhället, nya moderna system och ett digitaliserats kansli har nu ÅFF riktigt bra förutsättningar att bygga vidare från.

– Mattias har varit en fantastisk tillgång under ett händelserikt år. Genom det arbete han har gjort så har ÅFF byggt upp en modern organisation som är anpassad efter föreningens behov. Det är ett resultat över våra förväntningar som Mattias levererat när han nu går vidare. Både ekonomiskt och när det gäller arrangemang, säger ÅFF:s ordförande Muharrem Demirok.

ÅFF kommer ny att påbörja rekryteringen av en ny klubbchef. Innan en ny finns på plats kommer styrelsen att ta över klubbchefsuppgifterna.