• Jökke och hans personal spelar i Trädgårn. Foto: Privat

En lockande tradition

För tolfte året i rad så bjuds det upp till musik i Trädgårdsföreningen. Kvällar som lockar storpublik och bjuder på lokala artister.

Torsdagarna i lummiga Trädgårdsföreningen bjuder återigen in till musik med lokala musiker, artister och band.

– Det är lite det som är vår idé med de här fyra kvällarna. Det är ett ganska enkelt arrangemang om man ser till teknik och scen. Däremot lockar det allt som oftast publik i hundratal, ja enda upp till 500 personer är inte ovanligt på en varm och solig sommarkväll, öppnar Tobias Pettersson, som är den som bokar banden till Torsdagstoner i Trädgårn. Något han gjort i sex år nu men själva arrangemanget är äldre än så och går nu in på sitt tolfte år.

En oas

– Själv tycker jag inte att det ska vara så mycket arrangemang i Trädgårdsföreningen utan det ska vara en plats för avkoppling och återhämtning. Då passar den här typen av spelningar bra, understryker Tobias Pettersson.

De kvällar som är bokade är 21 juli, 28 juli, 4 augusti och så avslutas allt den 11:e i samma månad. Uppträder gör rockabillyprofilen Johnny Wildcat, Westerburgh & Micaela som kommer så långväga bort som Australien, Teenrockers, Jökke och personalen, Stora Havet, Genljud och många till.

– Jag är nöjd med programmet. Det här bådar för trevliga och sköna kvällar. Hoppas nu bara vädret håller i sig så vi slipper regn, avslutar Tobias Pettersson.