•   Marianne Lindh och Mia Athlöf  från Linköping City Samverkan. Foto: Tommy Pettersson
  • Det har funnits en efterfrågan på ett gemensamt presentkortFoto: Tommy Pettersson

Ett presentkort för City

Det har länge funnits en efterfrågan på ett gemensamt presentkort för Linköpings centralt belägna butiker. Nu finns det ett och redan efter dryga två veckor är det en succé.

Det är Mia Athlöf, marknadschef på Linköping City Samverkan, som berättar att det länge funnits en efterfrågan på ett presentkort för centrumhandeln.

– Vi har i dagsläget sålt 373 presentkort till ett värde av drygt 100 000 kronor vilket är jättebra. De här presentkorten gäller på 120 olika ställen. Det är butiker, restauranger och till och med på Hemköp. Man kan köpa dem hos Visit Linköping, Best Western och på Pressbyrån vid Stora Torget. Det verkar att var en populär present hos olika företag då många köpt för att kanske ge till kunder eller anställda. Att behovet funnits länge är Mia Athlöf den första att bekräfta och för att nå de olika näringsidkarna har man bjudit in till flera frukostmöten.

– Nästan samtliga vi bjöd in var positiva från början och det var också det som fick oss att ta det här steget, avslutar Mia Athlöf på Linköping City Smaverkan.