Europeisk servilitet utsätter världen

Europeiska regeringar och Västmedia utsätter världen för stora risker genom att möjliggöra Washingtons propaganda och aggression mot Ryssland.

Washington har lyckats i sin iver att demonisera Ryssland via genomskinliga lögner som en farlig och aggressiv stat styrd av en Hitler eller Stalin. Anledningen för demoniseringen av en ledare och en stat är att skapa speciella omständigheter som Washington kan nyttja för användning av våld mot dessa.

Europas primitiva infantilitet att erkänna Washington som ”Guds utvalda” och ”exceptionella” väktare i Världen förblindar de svaga europeiska regeringar och media som verkar ha svårt att se att Washington har satt igång krigshjulet som i första hand kommer att påverka Europa och sedan hela världen.

Vi får inte lura oss själva. USA:s regering är inget annat än en gigantisk militär mördarmaskin som profiterar genom att iscensätta krig och hålls aldrig ansvarig över de fruktansvärda krigs- och humanitära brott de begår. USA kan förvara, kidnappa och fängsla människor utan rättegång, vem som helst, var som helst i världen. Det räcker att människor blir utpekade som USA:s fiende. De kan avlyssna- även sina egna marionetter- bomba, invadera, plundra, iscensätta statskupper, etablera vasallregeringar och hela världen tittat på.

Den extraordinära propagandan som USA och England i samarbete med deras propandaministrar, den orannsakade Västmedia utsätter Ryssland för kan enbart tolkas som att driva händelserna i Ukraina till krig mellan stormakterna som ingen kan vinna.

De europeiska regeringarna behöver rycka upp sig från sin trälaktiga underdånighet mot USA därför att det är Vi som kommer att bli det första offret på grund av de amerikanska missilbaserna stationerade i Europa som skall garantera Vår ”säkerhet”.

Obama har gjort det klart för hela världen. ”Jag tror på den amerikanska exceptionallismen med varje fiber i min kropp. Men det som gör oss exceptionella är inte vår förmåga att skymfa internationella normer och lagar, det är vår villighet att bejaka dem genom våra handlingar”. Obamas tal i West Point 2014

Den amerikanska ”exceptionallismen” har de sista 25 åren delvis eller helt förstört flera länder med miljoner döda, lemlästade och fördrivna. Och det fortsätter fortfarande. Den har även gett upphov till legalisering av lögner, misskrediteringar och demonisering av presumtiva fiender.