• Jennifer Wiktander är platsansvarig på World Class i Linköping. Foto: Emma Taube Sjöstedt

Expressgym i Johannelund

Nu öppnar gymkedjan World Class ett nytt gym i Johannelund. Detta är ett så kallat expressgym, vilket innebär långa öppettider.

Det finns sedan tidigare expressgym på flera hotell i Stockholm, men det som nu öppnas på Skogsgatan i Johannelund är det första utanför Stockholm.

– Vi kommer att ha öppet mellan 05.00 och 23.00 och då har de som tränar där tillgång till lokalen. Mellan 16.00 och 20.00 måndag till torsdag är även gymmet bemannat så att man kan få råd, personlig träning och allt annat som vår personal kan hjälpa till med, berättar Jennifer Wiktander som är platschef på World Class i Linköping.

Ett passande koncept

– Jag tror att det här är ett koncept som passar både de som bor i området men även de som kanske har vägarna förbi till eller från jobbet och vill passa på att träna. Vi öppnar den 28 augusti och det kommer att bli en låg månadsavgift för den som vill kunna använda vårt expressgym, berättar Jennifer och förklarar att om man är medlem på World Class andra anläggning i city så kan man självklart använda gymmet på Skogsgatan. Om man däremot är medlem på expressgymmet och vill träna inne i centrum får man uppgradera sitt medlemskap.