• Allvarsamme och röjige Ebbot Lundberg på scen. Foto: Pressbild
  • Timbuktu får arenan att gunga. Foto: Pressbild
  • Miriam Bryant fyller julgalan med sin sköna stämma. Foto: Pressbild

Färgsprakande julgala med stora namn

För första gången någonsin kommer Julgalan till Linköping. Kvällen bjuder på klassisk julmat, kända artister och hela 400 julgranar.

Den 21 november är det dags. Då går Julgalan 2014 av stapeln i SAAB Arena.

–Det känns jättekul att komma till Linköping, vi har fått ett väldigt bra bemötande, berättar Johanna Micski som är projektledare för Julgalan 2014.

Galashow och nattklubb

Timbuktu, Bo Kaspers Orkester, Lena Philipsson, Lasse Berghagen, Alvaro Estrella, Petra Marklund, Ebbot, Miriam Bryant, Ace Wilder och Magnus Uggla kommer att medverka i den juliga galashowen.

– Snart åker alla artister till Åre för att repa, de är väldigt laddade.

Konferencierer är David Hellenius och Peter Settman. Efter showen blir det nattklubb där alla danssugna kan dansa loss till Rydell & Quick.

”Härlig kväll”

Julgalan är inte bara till för öronen, utan även för smaklökarna. Besökarna får äta ett klassiskt julbord och till efterrätt får de välja och vraka i den stora godisbuffén. Matpaketen är redan slutsålda, men det finns fortfarande kvar showbiljetter för de som enbart vill se showen.

–Julgalan är något man inte får missa. Det kommer att bli en härlig kväll med musik, mat, bomber och granater och 400 julgranar, säger Johanna Micski.