• Camilla Samuelsson har planerat jubileet. Foto: Emma Taube Sjöstedt
  • Här vigs vinnarna av Linköpings-Postens bröllopstävling. Foto: Emma Taube Sjöstedt

Fira 15 år med Linköpings-Posten

Den 6 september är det dags för Linköpings-Postens 15-årsjubileum i Trädgårdsföreningen. Mellan klockan elva och halv fyra kommer det att vara ett fullspäckat schema med aktiviteter för alla åldrar.

Över 45 företag, föreningar och aktörer kommer att fira tillsammans med Linköpings-Posten. Jubileet görs i samarbete med Brand Event.

– Vi har jobbat hela året med att planera jubileet. Nu är det riktigt nära och det känns fantastiskt, säger Camilla Samuelsson som är försäljningschef på Linköpings-Posten.

Under dagen kan besökarna tävla om mat till hela familjen för 30 000 kronor från Östenssons. Det går även att vinna weekendbilar från Biva, presentkort från Turkietresor, fem kilo godis, skönhetsbehandlingar på Hudvis och mycket mer.

Hoppborg

Klockan tolv och fyra anordnar stadens butiker en modevisning. Och föreningar kommer att bjuda på dansuppvisningar, bland annat bugg. Det går även att vara med på träningspass, yogaklasser och prova på kampsport samt bullride. De yngre kan hoppa i hoppborgen, titta på barnteater och äta massa popcorn och sockervadd.

– Barnfamiljer kommer nog tycka att det är roligt med Gladiatorutmaningen, berättar Camilla Samuelsson.

För alla fikasugna har Tropikhuset tagit fram en Linköpings-Postenbakelse dagen till ära.

Bröllop

Dagen avslutas med bröllop. Klockan tre vigs Stefan och Caroline – de som vann Linköpings-Postens bröllopstävling. Kom till Trädgårdsföreningens lusthus för att ta del av brudparets lyckliga stund.