Fyrklövern till Vreta Kluster

Nu läggs ytterligare ett företag till de verksamma vid centrumet för gröna näringar, Vreta Kluster, då Fyrklövern nu öppnar kontor för rådgivning för jord och skogsbruk. Det senaste tillskottet på Vreta Kluster är Fyrklövern, som arbetar med ekonomisk och juridisk rådgivning med specialisering på skogs- och lantbruksföretag.
Företaget, som sedan tidigare har kontor i Västerås, Uppsala, Eskilstuna och Örebro, har nu alltså etablerat sig i Östergötland. 

Fyrklövern startade 2007 i Västerås och har idag 36 medarbetare som består av ekonomer och jurister med specialisering inom gröna näringar. Företaget har en tydlig tillväxtstrategi och siktar på att etablera sig på ännu fler orter de närmaste åren.

Spännande aktör

– Vi är mycket glada över att få ännu ett spännande företag till klustret, speciellt kul är det att Fyrklövern är en helt ny aktör i vår region. 

Vi märker mer och mer att klustret har blivit den katalysator för teknik- och affärsutveckling inom gröna näringar som vi strävar efter, säger Helene Oscarsson, verksamhetsansvarig på Vreta Kluster i en kort kommentar. 

Sedan Vreta Kluster slog upp portarna för snart fyra år sedan har det hållits flera hundra möten och aktiviteter, med hittills sammanlagt över 18 100 deltagare.