Ha en skön sommar!

I efterdyningarna av Brexit vill jag egentligen stoppa huvudet under täcket för ett tag. Men, när solen skiner in genom fönstret och liksom drar mig ut i trädgården, till badplatsen, till havet - vem är jag att säga nej? För nu är det sommarlov!

Det har varit några intressanta månader fram till nu där jag fått ställa mina egna åsikter mot väggen, funderat på vad jag vill ta upp i krönikan och balanserat det politiska intresset med allmänna härligheter. Som nu, när jag bara inte kan annat än att skriva om sommaren. Feedbacken man får från er läsare gör varje mening värd sitt utrymme.

Sommaren är min bästa årstid. Inte nog med att jag fyller år så är den här tiden så ljuvlig. Min sommar spenderas med ledighet här i Sverige. Väggar ska visserligen målas hemma men det varvas med besök på landet och grillkvällar med vänner.

Jag brukar rama in perioden "sommar". Den står för sig självt och bär så otroligt många minnen. Och visst har årets sommar börjat bra! Att midsommar ens kunde bli både solig och varm, vem kunde ana? För mig innebar det årets första sjödopp. Det ska det bli många fler av för nu ni, nu är det semester. Ha en riktigt skön sommar alla läsare!