• Mot nya mål. Yvonne Rosmark går nu vidare i livet. Foto: Tommy Pettersson

Hallå där – Yvonne Rosmark

Nyligen tackades Yvonne Rosmark av efter att tidigare  varit näringslivschef i Linköping under flera år.  Nu är det egna företaget Global Footprints som gäller för henne.

Hur känns det att nu stå på egna ben så att säga?

– Det känns väldigt spännande och det känns som om 2017 kommer bli ett väldigt intressant år frö mig att mitt nya företag.

Är det första veckan för dig nu som egen företagare?

– Nej, jag startade upp redan i december men det är så mycket praktisk att ordna med sedan ska man ha en hemsida, bankkonton och mycket annat.

Global Footprints är namnet på ditt företag. Hur tänker du där?

– Ja, jag tänker jobba med affärsutveckling och ledarutveckling. Vill göra ett så litet avtryck som möjligt vad gäller utnyttjandet av jordens resurser men samtidigt göra ett avtryck vad gäller ledarskap och värderingar. Jag har ju erfarenheter från att jobba internationellt med SAAB och försäljning av JAS och sedan offentligt sedan min tid som vd för Nu-Link. Jag vill kunna bidra till ett bra och hållbart ledarskap på alla plan.

Lycka till då.

– Tack ska du ha.