Han laddar för färgfest

Musik- och färgevenemanget Life in color är på väg till Sverige och Linköping. Det kallas ”World’s largest paint party” och utlovar en spektakulär upplevelse med musik, konst och färg.

En av dem som marknadsför evenemanget är linköpingsbon Joakim Jansson och hans black ant-energidrycker som är med och sponsrar eventet.

– Även den har sitt ursprung i Linköping, vi jobbar mycket med sport och musik. Snart släpps även en sockerfri variant. Svarta myran - det handlar om att liksom en myra kämpa mot sina mål. Man klarar mer än vad man tror, säger Joakim Jansson.

Världspopulärt

Runt om i världen har festen sålt slut på 500 festivaler och i varje land väljs landets populäraste artister ut, med en blandning av dj:ar, luftakrobater, styltvandrare och pyroteknik. Den 11 oktober är det Linköpings tur med bland andra artisterna Rebecca & Fiona och Albin Myers.

– På slutet leds detta till en färgexplosion! Så vi rekommenderar besökarna att bära oömma kläder. Jag ser verkligen fram emot detta med all laser och pyroteknik. Det kommer garanterat sätta färg på tillvaron, säger han.