• Ann-Christine Andersson och Marcus Alexandersson står bakom Kitchn & Home som öppnar på Tornby inom kort.
  • Helhetskoncept med kvalitetsdesign på både fast inredning och artiklar.

Helhet för kök och badrum

Tornby utökar sitt utbud kontinuerligt och senaste tillskottet stavas Kitchn & Home. I Djurkompaniets gamla lokaler har Ann-Christine Andersson och Marcus Alexandersson installerat sitt koncept om att erbjuda linköpingsborna en annorlunda typ av köksbutik.

Med dansk kvalitetsdesign för kök, badrum garderober och inredning vill Ann-Christine och Marcus erbjuda kunderna ett helhetskoncept.

– Vi är återförsäljare åt den danska butiken Kitchn som idag finns på sju platser runtom i Sverige, och som är rikstäckande i Danmark. Utöver Kitchn har vi lagt till Home som står för inredning för kök och badrum, säger Marcus Alexandersson.

Något för alla

Tanken är att kunden dels ska få inspiration men också kunna hitta en enhet som passar hemmet utan att behöva besöka flera olika butiker.

– Vi håller rimliga priser för vi vill att alla som besöker vår butik ska kunna hitta något. Dessutom erbjuder vi montering av både kök och badrum, säger Marcus Alexandersson.

Kul utmaning

Inför öppningen den 29 juni återstår lite finputs. Marcus och Ann-Christine är båda intresserade av inredning och ville öppna den här typen av butik då de ansåg att det har fattats i Linköping.

– Det är en rolig utmaning i och med att kombinationen är unik, säger Marcus innan Ann-Christine inflikar:

– Vi har redan fått god respons så jag tror att det kommer bli ett uppskattat inslag. Det blir till att frossa i kök och badrum när Kitchn & Home slår upp portarna.