1. Mannen skadade sig själv

  NyheterDet var vid lunchtid i söndags som en man meddelade polisen att han blivit knivhuggen av en okänd man i Ryd. Polis kom till platsen men senare visade det sig att han skadad sig själv.

  • Annons
   billiga resor billiga resor
 2. Annalena Lindgren, rektor på Nygårdsskolan i Skäggetorp i Linköping, står framför den yta där det nya skolbygget ska ligga. I juli 2017 ska allt vara klart. Foto: Leif Larsson

  Nygårdsskolan byggs ut och om

  NyheterNygårdsskolan i Skäggetorp ska byggas ut och byggas om. Fem paviljonger rivs och en ny tvåvåningsbyggnad byggs bredvid och ihop med nuvarande huvudbyggnad.

 3. Polisen spärrade av Ryds Centrum under gårdagen: Foto: Tommy Pettersson

  Man knivhuggen i Ryd

  NyheterDet var strax innan klockan halv ett under gårdagen som en man själv ringde polisen och sa att han hade blivit knivhuggen av en, för honom, okänd man vid Ryds centrum.

 4. Sara Manzoni och Matteo Valencic håller i den kreativa kursen. Foto: Emma Taube Sjöstedt

  Matresa till delikatessernas land

  Italien har flyttat in i ett litet rum på Medborgarskolan. På bordet står Parmigiano Reggiano, lasagne och paj med apelsinmarmelad. I bakgrunden spelas italiensk musik som överröstas av de högljudda skratten.

 5. På Systembolaget finns det olika Chatenauef-du-pape. Foto: Ronja Wall

  Påvens slott blev till VIN

  Ett av världens mest kända viner är Chatenauf-du-pape. Ett vin som kommer från Rhocirc;ne i södra Frankrike. Rhocirc;ne levererar ett flertal viner av hög kvaltet, vita som röda, kraftiga roséviner och dessertviner.

 6. Ann-Sofie Löw och Lina Marcusson tycker att det är viktigt att sätta fokus på den icke-komersiella filmen och låta den få en plats i Linköping. Foto: Fanny Miles

  FILM tar plats i Linköping

  NyheterNu tar Linköpings kommun ett starkt grepp om den icke kommersiella filmen och tar med sig den in i biosalongen. Nya satsningen Linköpings filmsalonger drar igång på fredag och parkerar strålkastarljuset mot filmkonsten. – Det är en satsning för att bredda filmutbudet i Linköping. Det som kommer att visas är ett komplement till SFs vanliga utbud, säger Ann-Sofie Löw, sakkunnig vuxenkultur på Kultur- och fritidsförvaltningen.

 7. Restaurangen säljer italienska charkprodukter som är unika i Linköping. Foto: Emma Taube Sjöstedt

  Da Vinci har många bollar i luften

  Vad sägs om en femrättersmiddag där alla rätter innehåller delikatessen tryffel? Tryffelafton är en av alla upplevelser som Ristorante Da Vinci har.

 8. Driftskostnader kan överraska

  Ny rapport visar att småhusägare i Tjörn har de högsta driftskostnaderna, medan Boden har de lägsta i landet. Linköping rankas på plats 90, och är 265 kronor dyrare än länets lägsta driftskostnader som finns i Ödeshög, närmare bestämt på plats 82.

 9. Niclas Engman tror att The Bishops Arms snart kommer att anordna en ölfestival igen. Foto: Emma Taube Sjöstedt

  Ölfestival i Storbritanniens fotspår

  The Bishops Arms brittiska ölfestival lockade många ölälskare. Även i mars händer det mycket på puben i samband med Beerexpo och Saint Patrick’s Day.

 10. Sista helgen i maj kommer Swedish action games till Tinnis. Foto: Fanny Miles

  Actionsportfestival på Tinnis

  NyheterDet blir fartfyllt på Tinnis sista helgen i maj då Swedish action games tar plats på badet för första gången. 48 timmar av wakeboard, skateboard, inlines och Linköpings första swimrun är lite av det actionfyllda utbudet.

Ladda fler artiklar
 • Annons
 • Annons
 • AnnonsGet Adobe Flash player
 • Annons
 • Annons