1. Petit Chablis . Foto: Ronja Wall

  Nu är våren här och...

  NyheterNär våren äntligen är här och värmen, sakta men säkert, närmar sig ökar också suget efter mer vita viner. En av mina absoluta favoriter i det vita sortimentet är Chablis.

  • Annons
 2. Nu finns det en ny webbtjänst på linkoping.se. Paul Lindvall var mycket nöjd med det jobb itavdelningen hade gjort. Foto: Tommy Pettersson

  Ny tjänst på linkoping.se

  NyheterI slutet av förra veckanvar kommunens nya hemsida igång med tjänsten ”hitta och jämför verksamhet”. Det man kan jämföra just så här i början och i skarp läge är barnomsorg, skola, hemtjänst och äldreomsorg.

 3. Anna Sjödahl kan i egenskap av hypnoterapeut hjälpa till att bota fobier och annat. Foto: Julia Kimell

  Annas alternativ gör skillnad

  NyheterHypnos betyder sömn men är egentligen inte sömn, utan ett naturligt tillstånd av avslappning. De flesta är mottagliga för det men kan ha olika hypnosbenägenhet. För den som är beredd att möta sina känslor kan en session under hypnos göra stor nytta.

 4. Landstingsstyrelsens ordförande Marie Morell är nöjd med samverkansavtalet. Foto: Tommy Pettersson

  Östergötland blir en region

  NyheterRegionförstoringsfrågan har tragglats i många herrans år men nu verkar det som man kommit i ett läge där åtminstone Östergötland blir en region. det är svårt att undvika ironi när man beskriver Sveriges försök att organisera om sig.

 5. SSU stod under onsdagen på Stora torget och samlade in namnunderskrifter mot den stora bostadsbristen. Linus Emmoth till vänster. Foto: Anna Ek

  SSU samlade in namnunderskrifter mot bostadsbrist

  NyheterDet byggs på tok för lite bostäder i Linköping. Det är en viktig fråga för SSU och under onsdagen samlade de in namnunderskrifter för att råda bot på det.

 6. Mats Johanson vill ha extrasatsningar inom vården. Foto: Tommy Pettersson

  Låt välfärdens proffs vara proffs

  NyheterPå landstingsfullmäktiges möte i veckan behandlas bland annat landstingets årsredovisning. Den visar på flera problem inom den östgötska sjukvården, men framförallt att det finns stora problem med rekrytering och bemanning.

 7. Robin Bornehav, Tuncay Yuksel och Andreas Thomsson. i nya arenan. Foto: Stefan Hedström

  Linköping City håller sig till planen

  NyheterNy säsong och Linköping City har en ny ung och stark trupp. Nu hoppas City att Linköping kommer och hejar fram dem till ytterligare ett divisionsbyte.

 8. Elaine Lundberg har under snart tio år upplåtit sitt hem till barn som behöver omväxling och miljöombyte. Foto: Anna Ek

  Lätt att vara stödfamilj

  NyheterAtt göra en insats och att hjälpa ett barn är kanske de viktigaste orsakerna till varför Elaine Lundberg har valt att var fjärde helg upplåta sitt hem till två barn i behov av stöd.

 9. Turismen ökar i Linköping

  NyheterDen positiva trenden för besöksnäringen i Linköping fortsätter och under 2013 ökade den turistekonomiska omsättningen i Linköping för tredje året i rad.

Ladda fler artiklar
 • Annons