1. Erik Thulin har just fyllt 40. Foto: Anna Ek

  Informatören fyller 40

  NyheterNär något allvarligt  har inträffat är han där och berättar  på sitt trygga sätt om hur polisen arbetar och vad som har hänt. Erik Thulin har dock många fler strängar på sin lyra och kan även titulera sig författare, dykare och trummis.

  • Annons
 2. Curt Karlsson, ordförande PRO Östergötland, är långt ifrån nöjd. Foto: Stefan Hedström

  PRO:s skatteuppror fortsätter

  NyheterIgår hade PRO Östergötland årsmöte i Brigaden på Garnisonen. Cirka 200 aktiva medlemmar samlades för att få veta vad som händer under året, speciellt viktigt under valår.

 3. Kungen delade ut pris till HSB i Östergötland och här får vd:n Peter Lindgren ta emot det ur kungens hand. Mariette Larsson tittar på under tiden. Foto: Anna Ek

  Kungen delade ut pris till HSB

  NyheterI närvaro av länsråd, biskop Martin Modéus, kommunalrådet Lindvall och en lång rad andra celebra personer samt även tre hundra gäster delade Kung Carl XVI Gustaf ut utmärkelsen Svensk kvalitet 2013 till HSB Östergötland. Det var andra gången HSB fick  denna utmärkelse.

 4. Mödrahälsovårdsöverläkare Caroline Lilliecreutz berättar om de många fördelarna med Jaydess. Foto: Julia Kimell

  En ny mycket effektiv preventivmetod

  NyheterEtt nytt preventivmedel som är ett alternativ till p-piller för unga kvinnor är nu lanserat. Den nya minispiralen Jaydess med marknadens lägsta hormondos – mindre än ett minipiller – skyddar mycket effektivt mot oönskade graviditeter i upp till tre år.

 5. Yohio är både färgglad och lite mystisk. Foto: Pressbild

  Yohio uppträder på Valborg

  NyheterSchlager och popidolen Yohio gör ett uppträdande på Valborg. Det är självklart det stora dragplåstret men kvällen bjuder på mycket mer än så.

 6. Eskil Wigle gör ett påskägg. Foto: Emma Taube Sjöstedt

  Häxkvastar, dymmeldagspass och påskägg

  NyheterUnder påsklovet har Friluftsmuseet Gamla Linköping en skapande verkstad i påskens tecken. De har även arrangerat en påskvisning för barn, som handlar om våra påsktraditioner.

 7. Det är populärt både för stora och små att titta på nykläckta kycklingar. Foto: Julia Kimell

  Fira in påsken med Lions och kycklingar

  NyheterPåsk innebär traditionellt påskfirande i Ekholmens centrum, arrangerat av Lions club/Valla. Nu under hela påskveckan, med undantag av långfredagen, slås det på stort med underhållning både för barn och vuxna.

 8. Grävande i Ullstämma var Maria Brahim byggchef Botrygg och Erik Waldén projektledare från Botrygg samt Christer Gunnarsson från Linköpings kommun. Foto: Tommy Pettersson

  Skola och barnomsorg bygger ifatt

  NyheterLinköping är en kommun med växtverk. Initialt är det ett angenämt problem att försöka hinna med i en utbyggnadstakt som inte liknar någon annan tidigare historisk situation i länet.

 9. Bredvid Vattentornet ska området förskönas och förtätas. Foto: Lisa Svensson Syrén

  Nu är det byggklart i Majelden

  NyheterMed stans bästa utsikt och i övrigt ett lugnt område är bostäder i Majelden en dröm för en fastighetsägare. Stångåstaden och NCC kommer inte att ha några som helst problem att hyra ut lägenheter i området inom en snar framtid.

Ladda fler artiklar
 • Annons