1. Redan nu kan ana att det byggs om i kvarteret Boas. Foto: patrik Ekström

  Frimurarna bygger ut

  NyheterNu byggs det till i kvarteret Boas där det anrika Frimurarhotellet ligger som en stor gotisk borg mitt i centrum. 52 nya rum och terrass ska det står klart i februari 2017.

  • Annons
   billiga resor billiga resor
 2. Anders Ohlsson utanför lokalerna där både Endeavour och Kampsportcentret samsas om utrymmet. Foto: Julia Kimell

  Gruppträningsdags på Endeavour Athletics

  NyheterAnders Ohlsson delar sin tid mellan ordförandeskapet i Kamsportscentret och som banktjänsteman. Nu till våren har han ytterligare en roll: tillsammans med sambon Sara Måbäck startar han företaget Endeavour Athletics som delar lokal med det ideellt drivna Kampsportcentret. Fast helt utan krav på kampsport.

 3. Rånförsök i Tannefors

  NyheterIgår kväll blev en utsatt för ett rånförsök i Tannefors. Polisen söker nu vittnen till det inträffade. Det var klockan 20.00 som en man utsattes för ett rånförsök på Nya Tannerforsvägen och i höjd med Loftgatan.

 4. Blottare på Resecentrum

  NyheterUnder torsdagskvällen sökte polisen efter en blottare vid Resecentrum. Trots att polis snabbt var på plats så finns det i nuläget ingen misstänkt.

 5. Victoria Donderer leder det högintensiva passet i Blästadsskolan. Foto: Julia Kimell

  Grannskapets egen gymnastik

  NyheterSvett, skratt, rörelseglädje och minnen från skolgymnastiken som väcks till liv. LGS gymmix ordnar gymnastikpass av många olika slag utöver hela Linköping. Ett av deras mest intensiva pass går på måndagar i Blästadsskolan i Ekholmen under ledning av Victoria Donderer.

 6. Johannes Soner mitt i centrum av det mesta i Linköping. Foto: Tommy Pettersson

  Familjen Soner tar nya kliv

  NyheterNu tar familjen Soner än en gång nya jättekliv på Linköpings restaurangmarknad. Nyligen startade man ett så kallat moder- eller koncernbolag; ”S8Gruppen” och i det bolaget finns nu sju olika delar, Storan, Johannes Kök, 1854, Malt och Humle, Uteserveringen och Innergården.

 7. Sten Lilja får bra stöd från Johan Bergerfalk på Upplev Norrköping i förberedelserna inför nya mässan på Bråvallafältet. Foto: Kajsa Nilsson

  Ny mässa för hus på hjul

  NyheterUnder Kristihimmelsfärdshelgen samlas Sveriges husvagns- och husbilsentusiaster i Norrköping. Bråvallafältet blir skådeplats till mer än bara musikfestival när företaget Looping Event arrangerar utomhusmässan Hus på hjul i maj.

 8. Kristina Edlund var med vi spadtaget. Foto: Inger Kannerstål

  Stadsdelen Folkets park utvecklas

  NyheterGamla anrika Folkets park håller sakta men säkert på att få en ny skepnad och ett nytt innehåll. Cupolen och parkmarken är kvar men runt omkring växer en helt ny stadsdel fram.

 9. Lokal byggherre i statlig utredning

  NyheterEn byggherre från Linköping är inbjuden att deltaga som expert i en ny statlig byggutredning. Michael Cocozza från Botrygg AB har i dagarna fått kallelse till ett antal sammanträden av regeringskansliet för att bidra med sin erfarenhet i en statlig utredning vid namn; Bättre konkurrens för ökat bostadsbyggande.

 10. LVC i nordiska mästerskapen

  NyheterLinköpings volleyboll fortsätter klättra uppåt. I morgon går signalen för de Nordiska mästerskapen på Linköpings sporthall. De deltagande landen är Sverige – med Linköping VC och Falkenberg VBK, Norge och Danmark.

Ladda fler artiklar
 • Annons