1. Filmproduktionen av Mons Kallentofts böcker kommer att ske till viss del i Linköping. Foto: Tommy Pettersson

  Kommunen tar inte striden

  NyheterNu har Linköpings kommun tänkt färdigt över förvaltningsrättens dom som upphävde kommunstyrelsens beslut att stödja filmproduktionen av Mons Kallentofts böcker. Man viker ner sig och går inte vidare med ett överklagande till Förvaltningsrätten.

 2. "Grundläggande är att rensa först, sätta din färgskala och inreda med detaljer utifrån den", säger Lena Hansson på Abenius Homestyling.

  Styla rätt inför försäljning

  NyheterLena Hansson driver Abenius Homestyling och har stylat lägenheter inför försäljning och företagsmiljöer. Hon är medveten om hur viktigt det är att sätta rätt touch inför försäljningen. Här ger Lena sina bästa tips inför visning.

 3. Mattias Johansson och Johan Fridhs nya konsultbolag arbetar med förstudier, rambeskrivningar och projekteringar av färdiga handlingar. Foto: Carolina Fransson

  Mattias och Johan vill växa med eget bolag

  NyheterMattias Johansson och Johan Fridh har arbetat tillsammans på Sweco i flera år. Nu har de dragit i gång ett eget teknikkonsultbolag i riksbankshuset.

 4. Magnus Samuelsson har sysslat med en hel del i sitt liv. Foto: Tommy Pettersson

  Vem är starkast i Världen?

  NyheterNu på lördag är det dags för alla barn unga och gamla att bänka sig i SAAB arena för att uppleva två av världens starkaste varelser på en och samman gång.

 5. Gunilla Rundqvist, VD och grundare på Cordinator Medical Service AB har öppnat filial i Norrköping. Foto: Tina Andersson

  Satsar på hållbart och friskt

  NyheterCordinator Medical Service har tidigare bara funnits i Linköping, men nu har hälsovårdsföretaget med helhetslösningar slagit upp portarna även i Norrköping och lanserar samtidigt ett nytt samarbete tillsammans med IFK Performance Center.

 6. Andreas Eriksson Hjort tog nyligen emot årets Crusellstipendium i Konsert och kongress. Foto: Carolina Fransson

  Andreas går dit det bär

  NyheterAndreas Eriksson Hjort är 28 år och arbetar som frilansande dirigent. Nyligen besökte han Linköping för att ta emot årets Crusellstipendium.

 7. Tre anhållna efter husrannsakan

  NyheterNORRKÖPING Omkring 16-tiden på torsdagseftermiddagen påträffade en polispatrull en man som de beslutade sig för att kontrollera. Mannen, som är i 25-årsåldern verkade nervös och hade tecken på narkotikapåverkan.

 8. Försök till mord

  NyheterNORRKÖPING Efter lunchtid på onsdagen larmades flera polispatruller till Styrmansgatan i Norrköping med anledning av att ett misstänkt farligt föremål hade anträffats under en bil. Det var inte känt vad det var för föremål så för att säkerställa att ingen skulle komma till skada spärrade polisen av en större del av centrala Norrköping.

 9. Hampus Andersson berättar att han tyckte att hans sambo Fredrik Ahlström var pinsam när han var på releasefest och deras andra dejt.

  Från chatt och kaffe till ett bröllop där gästerna inte vill gå hem

  NyheterOm ett år är Hampus Andersson och Fredrik Ahlström ett gift par. Den 25 augusti 2018 blir det bröllop på Abborrebergs Veranda i Norrköping. – En overklig känsla som blir mer och mer konkret ju närmare det kommer. Det ska bli en fest som ingen vill lämna, säger Fredrik.

 10. Dirigenten Christina Hörnell. Foto: Peter Holgersson

  Varför vänta med att fira?

  NyheterFamiljesidan är till för att porträttera nära och kära. Hade jag inte ringt Linköpings Studentsångares dirigent Christina Hörnell, hade hon säkert hört av sig själv. Det är nämligen i år som kören fyller 45 år.

Ladda fler artiklar