1. Här gräver Botryggs byggchef Maria Brahim,projektledare Maria Hedberg, Anders Mäki från LHC, Maria Lindström från LFC, Johan Fredriksson från LIBK, Patrik Olsson från RP, Lars Rejdnell, Christer Gunnarsson och Cecilia Person från Barn- och Ungdomsavdelningen. Foto: Tommy Pettersson

  Linköping Arena byggs färdigt

  NyheterLinköping Arena är en anläggning som ska drivas under oegennyttiga ändamål enbart vara till gagn för fotbollen och inte till några kommersiella vinstsyften.

  • Annons
 2. Grymma Gymbolaget vann Drakbåtsracet 2015. Foto: Tommy Pettersson

  Drakbåtsracet 2015 i hamn

  NyheterDet gick inte att ta miste på det engagemang och leklust som de deltagande lagen i Drakbåtsracet uppvisade i helgen. Festligt utklädda, vattenkrig och en oerhörd insats i paddlingen var kännetecknen för årets race I lördags slängde sig 44 lag i kast med att tävla mot varandra på Stångåns/Kindakanal soldränkta vatten.

 3. Troligtvis får Joline inte gå på samma förskola som lillebror Theo. Foto: Emma Garzon

  Brist på förskoleplatser i Vikingstad

  NyheterRedan nu är det fullt på förskolorna i Vikingstad. Vikingstadborna Emilie Sandberg och Samuel Hilberts har redan haft problem med förskoleplats för deras första barn, och med deras andra barn ser det ut att bli ännu värre.

 4. Den anhållne mannen medger gärningarna vid knivdådet. Foto: Kajsa Nilsson

  Knivmannen erkände vansinnesdådet

  NyheterVid måndagens brutala våldsdåd i centrala Norrköping skadades tre personer, varav två ytterst allvarligt. En man född 1991 greps strax efter av en polis som vid tillfället var ledig.

 5. Torsten Angervåg tror att knivdådet påverkade rånarna eftersom de förflyttade sig från centrala Norrköping. Foto: Kajsa Nilsson

  Polisinsats grep fyra personer

  NyheterFyra personer anhölls under dramatiska former i går misstänkta för förberedelse till rån. Det var ett tips som ledde till polisinsatsen.

 6. Nu har Kommunen förstärkt bemanningen vid stadsbiblioteket. Foto: Kajsa Nilsson

  Norrköping inne i våldsspiralen

  NyheterMalmö, Göteborg och nu Norrköping är städer där det meningslösa våldet har slagit rot och blåljusen sveper över gator och torg.

 7. Tre personer fördes till sjukhus, varav två med allvarliga skador. Foto: Kajsa Nilsson

  Flera till sjukhus efter knivdåd

  NyheterI går vid lunchtid fördes två kvinnor och en man till sjukhus efter att ha blivit knivskurna i centrala Norrköping. En man i 25-årsåldern är gripen för dådet.

 8. Här skrivs avsiktsförklaring och tilläggsavtal under av Lars Stjernkvist och Einar Schuch, regionchef Trafikverket, Foto: Tommy Pettersson

  Norrköping körde om Linköping

  NyheterIgår blev det klart att Norrköpings kommun tar spets och blir först ut med datum för första spadtag och bygge av, den för regionen så viktiga Ostlänken.

 9. Visualiseringscenter C har en forskardel och en publik del. Även barn kan ta till sig den avancerade tekniken. Foto: Kajsa Nilsson

  Från Tekniska till visualisering

  NyheterNu har Norrköpings Visualisering AB tillkännagivit sin nya vd Sofia Seifarth. Hon tillträder vd-posten den 1 oktober och kommer senast från Tekniska museet i Stockholm.

 10. Årets student på Katedralskolan bjöd på konfetti och glada miner. Nu finns det ytterligare en anledning att fira då Katedralskolan är årets populäraste gymnasieskola. Foto: Emma Garzon

  Katedral populäraste gymnasieskolan

  NyheterI år tar Katedralskolan hem priset för Linköpings populäraste gymnasieskola med hela 91 reserver. Den 17 augusti börjar höstterminen för gymnasiet och skolorna kommer att fyllas med många förväntansfulla förstaårselever.

Ladda fler artiklar
 • Annons
 • Annons
 • Annons
 • Annons