Hundratals tips om mord

Polisen lägger pussel

Efter förra veckans mord då en 24-årig man fick sätta livet till har polisen fått in hundratals tips men ännu är det inte aktuellt med några gripanden. Det berättar spaningsledaren Joakim Jäderstig för Linköpings Tidning.
Det var på kvällen som en 24-årig man höggs ner på Slöjdgatan och sedan dess har polisen bedrivit ett intensivt arbete vilket inkluderar både dörrknackning i området, sammanställning av förhör och inte minst analys av de beslag och fynd som gjorts.

Spaningsmord

– Det här är ju ett spaningsmord och de är alltid svåra att utreda, säger Joakim Jäderstig som är utredningsledare i fallet.

– Just nu är det inte aktuellt med några gripanden men sådant kan självklart ändra sig fort, fortsätter Joakim Jäderstig och berättar samtidigt att man fått in ett hundratal tips om vad allmänheten kan ha sett och hört i samband med mordet i tisdagskväll.

Lägger pussel

– Just nu lägger vi pussel för att se vad som kan ha förgått händelsen i tisdag och då gäller det både vad 24-årigen haft för sig under den aktuella dagen men även längre tillbaka för att se vad om det kan ha något att göra förra veckans händelse, menar Joakim Jäderstig avslutningsvis.