• Evelin Davidsson från Hyresgästföreningen skötte utlottningen. Foto: Henrik Söderbring.

Hyresrabatter på 40 000 lottades ut

Ibland regnar det manna uppifrån när man minst anar det. Hyresgäster som fyllde i en kundundersökning hade chansen att vinna 40 000 kr i hyresrabatter.

I förra veckan lottades vinster ut bland de 632 kunder som deltagit i Botryggs egen kundundersökning.

Nöjda kunder

 Evelin Davidsson från Hyresgästföreningen fick möjligheten att dra fram vinnarna i årets undersökning. Första pris lottades ut till Sirkka Majava från Norrköping som blev väldigt glad över beskedet om hyresrabatt.

– Kundundersökningen innefattade främst frågor om kundens nöjdhet gentemot Botrygg samt trivseln i sina lägenheter. Med frågor om bemötande, hur snabbt hjälpen finns på plats och trivsel i allmänhet gav undersökningen ett bra resultat, säger Henrik Söderbring, förvaltningschef på Botrygg och fortsätter.

– Vi jobbar ständigt för nöjda kunder och det känns roligt att vårt jobb ger ett bra resultat.

Även biocheckar

De som deltog i undersökningen hade alltså chansen att genom utlottning vinna fina priser med förstapris på 10 000 kronor i hyresrabatt. Totalt lottade Botrygg ut 40 000 kronor i hyresrabatter och en del biocheckar.

Kundundersökningen skickades ut till alla kunder i slutet av februari, den här gången i digital form. Botrygg jobbar med stort kundfokus och vill genom undersökningen låta kunderna belysa hur de trivs, med mål om att kunderna ska trivas så bra som möjligt.