• Ägaren Björn Larsson vill att kunderna ska känna att de får mycket för pengarna. Foto: Linn Strelin
  • Kuddar är en inredningsdetalj som Billa Gård satsat stort på. Foto: Linn Strelin
  • Björns egen favoritdetalj är den stora glasvasen. Lite organsik stil och väldigt snyggt. Foto: Linn Strelin

Inredningsbutiken på landet

Ett smultronställe är Billa Gård som ligger ett par mil sönder om Linköping. Butikens sortiment består av en lantliga inredningsdetaljer.

Om ni befinner er i närheten av Linköping så rekommenderas en tur till Billa Gård, mitt ute i ingenstans mellan Vikingstad och Nykil. Det är en inredningsaffär belägen i en jättemysig miljö ute på landet. Företagets idé är drömmen om det goda livet på landet. En helhet som andas klassisk gårdsmiljö. En harmonisk livsstil där klassiskt möter nytt, allt kommer tillbaka och allt hör ihop. Billa gård har vackert inredda miljöer som inbjuder till umgänge och låter kunderna njuta i en avspänd omgivning samtidigt som de ska öka shoppinglusten.

Billa Gård erbjuder inredningsdetaljer i en klassisk lantlig stil, med inslag av herrgård. Björn Larsson som äger butiken berättar att det lantliga var en trend förr, men som nu blivit en stil som står sig. Det lantliga följer modeväxlingen och i butiken finns fyra olika inredningsstilar. Modernt lantligt, organiskt lantligt, romantiskt lantligt och klassiskt lantligt.

– Nu till höstens syns ljuslyktor, lampfötter, lampskärmar samt kuddar. Vi har satsat stort på kuddar, just nu finns det massor av snygga nyheter. Strukturen är viktig och det är supersnyggt att blanda olika material så som linne, sammet och kelim, säger Björn Larsson.

Inredningsbutiken har blivit en mysig plats för söndagsutflykter, då Billa Gård endast har söndagsöppet fram till slutet av oktober. Men utöver de normala öppetiderna anordnas även marknader. Bland annat jul- och påskmarkad.

– Vi vill att kunder med shoppinglust ska komma hit och känna att de kan få mycket för pengarna. Det ska vara en mysig utflykt och upplevelse. Därför brukar vi även anordna lite marknader/events som de kan hålla sig uppdaterade om på vår Facebook, avslutar Björn.