• Rahman Mokhtari var glad över sin uppfräschade butik. Foto: Tommy Pettersson

Kronan i Ryd nyinvigd

Apoteket Kronan i Ryd  är nu återigen öppnat. Föreståndaren Rahman Mokhtari var glad över både en uppfräschad och utökad butik.

Efter en omfattande renovering så återöppnades apotek Kronan i Ryd där det legat under olika namn sedan centrumet byggdes på 1970-talet. Det var en glad och nöjd Rahman Mokhtari som visade runt och berättade om flera nyheter i och med att både sortimentet var nytt och att butiksytan har fördubblats.

Många studenter

– Nu när vår yta är så mycket större så har vi också ett större sortiment med en hel del egenvårds produkter. Vi har ju 3 000 studenter som bor här i Ryd och de har inkommit med synpunkter som vi då försökt att hörsamma. Bland annat har man frågat efter olika smink och nagelvårdsartiklar men vi har också utökat vårt sortiment på de allra flesta avdelningar, säger Rahman Mokthari som är föreståndare för apoteket.

Han berättar vidare att i och med att det finns både vårdcentral och tandvård i centrumet har man ett jämt flöde av kunder som alla har olika behov som man nu kan möta på ett helt annat sätt.