Krönika 2014-04-23

Går ni i giftastankar ska du läsa det här.

Linköpingsposten fyller 15 år just i år och firar det den 6 september genom att ha ett stort utomhusbröllop i Trädgårdsföreningen, och alla är bjudna. Vi samarbetar med en rad lokala företag som står för allt från ringar till tårta. Det enda som saknas är ett giftaslystet par som kan säga ja till varandra, och som såklart att hindersprövningen är godkänd.

Vi vill därför ge chansen till ett par som är redo för ett livslångt åtagande. Senast den 5 maj kan de tävlande mejla eller posta till oss där de berättar om hur de träffades och skicka en bild på sig själva.

Jag har redan fått en exklusiv tjuvkik på de inkommande bidragen, elva till antalet än så länge. Och det är mycket trevlig läsning må jag säga. Jag känner lite så där som man känner när man precis sett en riktigt bra kärleksfilm.

De elva paren har varit oerhört generösa med att dela med sig. Jag blir både glad och rörd över de många uppoffringar flera av paren har fått göra, men det har gått bra till slut och nu väntar de på att officiellt få visa upp sin kärlek för världen. För den äkta kärleken, den övervinner allt. Och det skadar ju inte med lite hjälp på traven.