Krönika vecka 20

På våren längtar man till sommaren, och innan sommaren ens kommit blickar vi fram emot den händelserika hösten. För nu står det klart: Jill Johnson gästar Linköpings stadsfest fredagen den 22 augusti och Drakbåtsracet i Kinda Kanal gör comeback. Stadsfesten smygstartar dock redan på tisdagen i samma vecka...

Då ordnar nämligen CK Hymer ett fartfyllt cykellopp för Sverige-eliten – ett lopp med kort varvbana och höga hastigheter mitt i Linköpings city. Samtidigt bjuder Geraud International Steet Market på verklig matglädje av högsta kvalitet från hela Europa den 20-23 augusti.

Det har sedan tidigare stått klart att The Sounds spelar i Kungsträdgården på lördagskvällen den 23 augusti men vi kan nu med stolthet även presentera Jill Johnson på samma scen kvällen innan.

”Efter alla helt fantastiska upplevelser i karriären under detta år, känner jag mig alldeles för inspirerad för att ligga i hängmattan i sommar! Sommarsverige och krogshow är också skilda saker för mig då sommarscenen landar mest i musiken och helt utan krusiduller. Vi bjuder rakt upp och ner på cirka 1 timmes gungande countryrock! Hoppas att vi ses!”, hälsar Jill Johnson.

Under lördagen den 23 augusti fylls Stångån/Kinda Kanal av drakbåtar. Samla ihop 13 kollegor och vänner och anmäl ett lag redan idag! Profilen på Champs Gay Bengtsson har tagit initiativ till jippot tillsammans med Kanotklubben i Linköping, och med tanke på hur många som anmält sig verkar det bli en lika stor succé som det var för några år sedan. Vi på Linköpings-Posten deltar förstås - vågar ni utmana oss?