Krönika vecka 41

Lådor överallt och damm som virvlas upp. En hel eftermiddag utan kontorsstol. Kaoset byts snart mot nystart i nyrenoverade lokaler i Tornby. Linköpings-Posten håller på att flytta från de för trånga utrymmena på Badhusgatan, och när du läser denna tidning håller vi precis på att ställa allt till rätta men tidningen blir inte lidande, det lovar vi.

Visst är det skönt med nytt, och att göra sig av med gamla prylar som man inte behöver längre. En del av vårt bohag skänks till second hand, men det mesta åker raka vägen till tippen. Hur det går med den antika visitkortshållaren med vevhandtag vet vi inte i skrivande stund men jag gissar att den får vara kvar.

Med oss till Tornby tar vi också det engagemang och stöd som ni läsare ger oss varje vecka. Fortsätt att kontakta oss på redaktionen. Vi kan inte göra en bra lokaltidning utan er.

Ungdomssidan

Nytt för hösten är även att vi har en ungdomsredaktion med två tjejer från Thoren business school. Vi vill naturligtvis att ni hör av er till ungdomsredaktionen för tips och ideér så att de kan göra en riktigt bra ungdomssida i Linköpings-Posten. Att vara journalist är mångas drömjobb så vi önskar dem grattis och lycka till i kommande utmaningar.