• En av arrangörerna, Stephan Adner. Foto: Stefan Hedström
  • Michael Kennberg får ta emot priset åt kollegan Malin Svensk. Foto: Stefan Hedström

Mässa för strukturerade nätverk

 Årets BNI-mässa på Linköping Arena har klarats av. Mässan är till för att affärsmän och affärskvinnor ska få chansen att byta visitkort med varandra.

– Vi jobbar med världens äldsta affärsmetod, rekommendationer, där vi bygger upp ett strukturerat nätverk. Vi hjälper slumpen på vägen, säger Stephan Adner, regionsansvarig för BNI Östergötland.

Mässan

BNI startades 1985 i Kalifornien och kom sedan till Sverige 1999. Numera finns de i 54 länder med över 160 000 medlemmar och titulerar sig själva som det största affärsnätverket i världen.

– Vi är som Rotary var tänkt att vara förr i tiden. På den årliga mässan får vi chansen att träffa varandra, få ett ansikte till namnet. Man får ses för att ge, man kan se det lite som kärlek, menar Stephan Adner.

– Jag klev på 2012 då jag hade mitt första mingel, idag är det både större och bättre. Nästa år kör vi i Norrköping, då vi har vartannat år, säger Adner.

BNI-person

Till varje mässa lyfts den bästa BNI-personen fram det här året för att ta emot pris och beröm. I år var det Malin Svensk från Länsförsäkringar Östergötland som utmärkte sig som god medlem och för att gett många referenser.

– BNI:s grunddevis är att ge och ta, vilket verkligen stämmer överens med Malin, speciellt att ge i hennes fall, berömmer kollegan Michael Kennberg.