• Stanley Nilson trivs i "sitt" Tannefors. Foto: Privat

Mitt Linköping: Stanley Nilson

Under vinjetten "Mitt Linköping" berättar välkända men även minde igenkända Linköpingsprofiler om sina favoritplatser i staden där "Idéer blir verklighet.

Jag gillar Tannefors som är Linköpings söder med sin fina park där jag bor med min fru Helena och vår hund Lakris.

Sedan kommer vår lilla kolonistuga i Ådala med sin fina tomt och trevliga grannar, Det är vårat vattenhål i vardagen. Vi har haft den ett och ett halvt år och ser fram emot många mysiga grillkvällar där med kära vänner.

Mitt garage för gamla jänkare i Tannefors där jag och polarna skruvar med och putsar på våra gamla bilar. Just nu huserar en trimmad Corvette i min ägo. Men mest gillar jag gamla cabbar.

Replokalen i Ånestad där jag och bandet Safemanband repar in gammal hårdrock som exempelvis Deep Purple, Whitesnake och annan tuff musik. Jag är ju både sångare och gitarrist och har  spelat ihop med många musiker i Linköping.

Restaurang Hamlet är ett annat vattenhål som verkligen skiljer sig mot vanliga restauranger i stan. Deras plankstek är ju helt oslagbar.

Namn: Stanley Nilson

Yrke: Jobbar på Fonus

Från: Åtvidaberg

Från: Linköping