Ny vd på Städarna

Från den 23:e februari 2016 får Städarna i Linköping ny VD då Astrid Brissman går vidare inom Städarna och istället tar plats i Städarnas koncernstyrelse. Ny VD blir Pernilla Norlin som tidigare varit verksamhetsansvarig på företaget sedan maj 2015.

- Det känns tryggt att lämna över helhetsansvaret till Pernilla, vi har tidigare jobbat ihop under många år och jag önskar henne varmt lycka till”, säger Astrid Brissman i ett pressmeddelande.  Städarna i Linköping växer kraftigt och dubblade sin omsättning under 2015. Strategin är att under 2016 bli Linköpings största städbolag.

- Vi är ett härligt gäng på Städarna i Linköping och det ska bli riktigt spännande att fortsätta denna tillväxtresa!” säger Pernilla Norlin glatt. Om Städarna I Linköping AB / Städarna Sverige AB. Städarna Sverige AB är ett av Sveriges största privatstädbolag och har idag över 160 medarbetare. Städarna är verksamma i Linköping, Norrköping, Nyköping, Katrienholm, Uppsala och Göteborg. Städarna har sedan 2010 varit etablerade i Linköping och sysselsätter idag runt 30 personer.