• Det finns två paketresor från Linköping till Åre - konferenspaket och leisurepaket, även kallat skidpaket, för alla som vill flyga ner för fantastiska backar. Foto: Kajsa Nilsson

Nya paketresor till skidparadiset

Under mars arrangerar Lingmerths resebyrå för första gången paketresor från Linköping till Åre. – Vi vänder oss främst till företag, men alla är välkomna, säger resebyråchefen Stefan Graham Axelson.

Det går att välja mellan två paket: konferenspaket och leisurepaket, även kallat skidpaket, beroende på om man är ute efter att ha konferens eller teambuilding och nöje. I Åre finns allt för äventyraren – pister i världsklass, zipline på Åreskutan, hundspann, skotersafari och mycket mer. I båda paketen ingår flygresa direkt från Linköping till Östersund med ett specialchatrat flygplan, i mån av plats kan andra åka med flyget, exempelvis de som har stuga i Åre. Från Östersunds flygplats går en buss till hotellet Holiday Club. På hotellet får man frukost samt entré till upplevelsebadet, gym och Sauna World. I konferenspaketet ingår dessutom kaffebuffé, lunchbuffé, tvårätters middag och tillgång till en konferenslokal.

Kan arrangeras fler år

Den första resan till Åre sker den 10 till den 13 mars, den andra resan är från den 13 till den 17 och den sista pågår från den 17 till den 20 mars.

– Den sista resan är redan fullbokad, men till de andra två finns det fortfarande kvar platser. Det känns kul att många är intresserade och att vi har fått så positiv respons. Då vi arrangerar dessa paketresor till Åre för första gången får det här bli ett test, om resorna blir uppskattade kommer vi nog ha dem fler år, säger Stefan Graham Axelson.