• Adam Zollner kan sätta en logga på, nästan, vad som helst. Foto: Tommy Pettersson

Profilservice på Tornby

Profilservice låg tidigare på Vasavägen men nu har de slaget upp portarna till ljusa och fräscha lokaler på Gillbergagatan i Tornby.

Adam Zollner, vd och grundare till Profilservice, tog emot strax innan man som första event i de nya lokalerna, slår upp dörrarna för ett öppet hus.

– Det finns nog egentligen ingen produkt man inte kan sätta ett varumärke på sedan beror det på vad man har för varumärke. Det som fungerar för en kund kan vara direkt dåligt för en annan. Sedan är det även viktigt att tänka på att när vi tillhandahåller, till exempel, en tröja eller ett sadelskydd, att de är schysst framställda på alla sätt och vis. Våra kunder lägger ju sitt varumärke i våra händer och litar på att vi har koll på våra leverantörer.

Isskrapa eller penna

Att vandra runt i de nya lokalerna och se alla de produkter som Profilservice tillhandahåller är spännande och sätter tankar i gungning. Det verkar bara vara fantasin som sätter gränser för vad som är möjligt att sätta en logga på. En isskrapa, en penna eller kanske rent av en resväska. Ett av de mer vanliga sätten att plantera ett budskap är med en T-shirt.

1 200 kvadrat

– Vi kan trycka från två stycken tröjor och upp till 200 000. Vill ha några få har vi ett tryckeri i huset som kan göra det och ska det bli riktigt många gjorda går vi utomlands, berättar Adam Zollner som nu har gått från vid starten av företaget ha 14 kvadrat att husera på, till att numera inhysa showroom och de nio anställda, på hela 1 200 kvadratmeter.