Quizmas i domen

Norrköpings Visualiseringscenter C skippar julbordet i år och dukar i stället upp vinterbuffé med quiz. Konceptet släpptes i september och är nu så gott som fullbokat.

Det finns 21 tillfällen under årets säsong och det innebär att 2 079 platser strax blivit fullbokade, men det finns fortfarande några datum kvar. I och med att minsta antal personer per sällskap är 20 blir det många företag som bokar in sig.

– Men är man ett stort kompisgäng på 20 personer får man så klart också komma, understryker Jonathan Klittmark som arbetar på Visualiseringscenter C.

Närproducerat

Vinterbuffén är ekologisk och närproducerad och bland rätterna finns Visätters kalkon med ingefära och apelsin, älgkorv från Vaggeryd och paté på Tvärskogs vilt.

– Alla andra har ju julbord så vi ville sticka ut lite och ha vinterbuffé i stället, säger Jonathan Klittmark.

Rymdfärd

Till quizet får besökarna ta plats i domen för att följa med på en färd genom rymden på den stora 360-gradersduken. Frågorna handlar om musik, och ett visst jultema utlovas.

– Vi har tidigare haft quiz för företag i domen och mindre quiz i restaurangen under after work-kvällar. Det här är helt nytt för oss, säger han.