• Den 20 november öppnar Pinkroom i Galleria Filbyter. Bilden föreställer Pinkrooms butik i Norrköping. Foto: Kajsa Nilsson
  • Pinkrooms storsäljare är Victoria’s Secrets produkter. Foto: Kajsa Nilsson

Rosa drömrum öppnar i stan

Pinkrooms popup-butik i Linköping blev en stor succé. Snart öppnar butikskedjan en permanent butik i Galleria Filbyter.
– Det känns kul att öppna en butik i Linköping! Popup-butiken fick väldigt bra respons. Vi har en butik i Norrköping, men jag tycker att Linköpingsborna är köpstarkare och mer moderiktiga, säger Morris Sahin, som äger Pinkroom, och tillägger att han gillar läget i Galleria Filbyter.

Kläder och Hollister-produkter

Pinkroom slår upp portarna den 20 november. Alla butiker i Sverige skiljer sig från varandra, och butiken i Linköping kommer att kännetecknas av mycket kläder och många produkter av märket Hollister. Kunderna, som ofta är tjejer och kvinnor i åldrarna tio till trettio, kan även hitta mycket från Pinkrooms egna märke, bland annat rumsdoft, handsprit, hårborstar, sminkborstar och mysbyxor. Självklart kommer väldoftande produkter från Victoria’s Secret finnas på hyllorna, märket som Pinkroom säljer allra mest av.

Webbutik öppnar snart

Linköpingsbutiken blir den sjätte i Sverige.

– Målet är att Pinkroom ska finnas i varenda stad i Sverige. Senast i början av nästa år öppnar vi en webbutik, berättar Morris Sahin.