• De liknas vid Hasse och Tage men har lånat Sten Bromans kostym. Henrik Schyffert och Fredrik Lindström fortsätter att roa Sverige. Foto: Michael Bäcker

Schyffert och Lindström äger

Henrik Schyfferts och Fredrik Lindströms förra show ägd var en jättesuccé. Nu går den nya föreställningen ”Ägd” samma väg och till redan befintliga datum läggs nu flera extradatum. Till Cloetta Center kommer det båda komikerna den 13 och 14 november.

I höst tar Fredrik Lindström och Henrik Schyffert ut sin hyllade publiksuccé ”ÄGD – Jakten på ett rikare liv” på turné. Fredag 14 november kommer de till Cloetta Center i Linköping och redan nu börjar biljetterna ta slut. Nu sätts in en extra föreställning i Linköping torsdag 13 november. Med sin första gemensamma föreställning ”Ljust & Fräscht” etablerade sig Henrik Schyffert och Fredrik Lindström som landets största och mest hyllade komikerduo och de har liknats vid giganter som Hasse och Tage. Nu fortsätter de sin granskning av den nutida svenska livsstilen i sin nya humorshow ”ÄGD – Jakten på ett rikare liv”. Föreställningen gör en underhållande djupdykning i ekonomi, politik och moral med komiska och svidande sanningar om vår ständiga jakt på ett rikare liv.