Sir Elton till Linköping

Legendariske artisten Elton John kommer till Linköping den 12 november.

Elton John och hans band återvänder till Sverige för två konserter i höst under sin ”Wonderful Crazy Night Tour”. Den här gången gör han ett efterlängtat stopp i Linköping. Han kommer bjuda på alla sina klassiska hits från en helt otrolig karriär som sträcker sig över fem decennier, tillsammans med låtar från nya albumet ”Wonderful Crazy Night”.

Den 10 november intas Malmö Arena och den 12 november är det Linköping och Saab Arenas tur. Biljetterna släpps fredag den 4 mars.

Många hits från hans penna

Han är en av de mest framgångsrika turnerande artisterna i dag.

– Vi ser verkligen fram emot att få välkomna en av världens främsta soloartister genom tiderna, till Linköping! I vårt arbete med kommunens eventstrategi har vi fokuserat mer än någonsin på att få konserter med internationella artister till Linköping och att presentera en legend som Elton John i Saab Arena känns väldigt bra, säger en uppspelt Anders Thorén, Eventproduktionschef på Visit Linköping & Co.

Sålt 250 miljoner skivor

Elton John har en lång karriär bakom sig, som sträcker över fem decennier. Han är en av de bäst säljande soloartisterna genom tiderna med 35 guldskivor, 25 platinaalbum och 29 topp 40 hits, och han har sålt mer än 250 miljoner skivor världen över.