Skäligen misstänkt för mordbrand

I fredags brann det igen i samma källare på Idrottsgatan i Norrköping i den fastighet som drabbades i torsdags. Polisen rubricerar händelsen som mordbrand precis som man gjorde vid torsdagens brand.
 Polisen misstänker i båda fallen att bränderna är anlagda och man har inlett en förundersökning om mordbrand. En person är också gripen skäligen misstänkt för att ha anlagt bränderna.

Nattliga bränder

Strax innan klockan 03.00 i går natt beordrades räddningstjänst och polis till adressen på Idrottsgatan i Norrköping efter larm om kraftig rökutveckling på grund av brand i källaren.
Under torsdagsnatten brann det i källaren i samma fastighet ett ärende som då rubricerats som mordbrand. Även branden igår misstänks vara anlagd och därför har polisen inlett ytterligare en förundersökning gällande mordbrand.
Skäligen misstänkt
En 34 årig man har gripits såsom skäligen misstänkt för att ha anlagt de båda bränderna och grunden till misstanken mot personen kan inte polisen gå in på närmare med anledning av förundersöknings sekretess. Platsen är avspärrad för teknisk undersökning.