• Delar av Stångåstaden flyttar till city, medan andra delar finns kvar i Tornet. Foto: Julia Kimell

Stångåstaden finns snart i city

I mars 2015 flyttar delar av Stångåstaden till city. Lokalen kommer att vara öppen för kundärenden, som kontraktsskrivning och besök i bobutiken.

Stångåstaden flyttar till Handelsbankens gamla lokal i city för att öka tillgängligheten för kunderna och för att synas mer. Att ha bobutiken och kundärenden under samma sak innebär en bättre service för kunderna, enligt Stångåstaden. I bobutiken kan hyresgästerna göra tillval till lägenheterna, exempelvis kan de välja vitvaror och tapeter där. Det blir även utökade öppettider för kundärenden på vardagar, och dessutom kommer det att vara öppet på lördagar.

– Det ska bli lättare för våra kunder att veta var, från vem och hur de kan få hjälp av oss. Vi anpassar vår organisation efter vad vi har märkt att kunderna efterfrågar. Jag hoppas och tror att det kan bli bättre för alla, säger Fredrik Törnqvist, vd Stångåstaden, i ett pressmeddelande.

”Mycket glada”

Fastighetsbolaget Lilium äger fastigheten, och just nu pågår det en stor renovering där.

– Vi är mycket glada över att Stångåstaden har valt att lokalisera sin besöksbutik i vår fastighet. Alla nysatsningar i city är tillgodo för besökare, Linköpingsbor och omkringliggande butiker, säger Mikael Forsberg, marknadsområdeschef på Lilium Linköping.