• Giles Stille är tillbaka hos Linköpings City och får hjälp av Kimenga Kitambala. Foto: Tommy Pettersson

Stille tillbaka i City

Giles Stille, den brittiske fotbollstränaren är tillbaka hos Linköpings City och till sin hjälp får han Kimenga Kitambala från Norrköping. Det berättade den hårdsatsande klubben vid en pressträff under veckan som gick.

Giles Stille är mannen som byggt upp mycket av det som blivit framgångsrikt hos hårdsatsande fotbollsklubben Linköpings City och han är även den som såg till att klubben tog sig upp i division två. Giles Stille lämnade dock Linköping för att börja träna Husqvarna FF, en stad han för övrigt är bosatt i, men när HFF inte tog sig uppåt och framåt är han nu åter tillbaka vilket han är mycket nöjd med och att han ser fram mot att återigen träna Linköping City går inte att ta miste på.

Sportchefen nöjd

- Vi är självklart väldigt nöjda med att ha Giles tillbaka hos oss, sade sportchefen Michel Aldemir under pressträffen då även Norrköpingskillen Kimenga Kitambala lyftens fram som en man med fina tränar och ledaregenskaper. Han kommer att axla rollen som assisterande tränare.

Norrköpingskille assisterar Stille

– Han har skrivit på för ett år hos oss och kommer verkligen bli ett tillskott för oss och självklart hoppas vi alla på en serieseger i år, menar sportchefen som även presterade en ny sjukgymnast som kommer att se till att hålla spelarna i fysiskt topptrim. Det ser onekligen bra ut för den hårdsatsande klubben som vill sätta Linköpings på herrfotbollskartan en gång för alla.