• John Wildcat spelar rockabilly i Trädgårdsföreningen. Foto: Kimberly och Jesper Nyberg

Torsdagstoner i Trädgårdsföreningen

För tolfte året i rad så bjuds det upp till musik i Trädgårdsföreningen. Kvällar som lockar storpublik till de lokala artister som uppträder.

Torsdagarna i lummiga Trädgårdsföreningen bjuder återigen in till musik med lokala musiker, artister och band.

Enkelt och lätt

– Det är lite det som är vår idé med de här fyra kvällarna. Det är ett ganska enkelt arrangemang om man ser till teknik och scen. Däremot lockar det allt som oftast publik i hundratal, ja enda upp till 500 personer är inte ovanligt på en varm och solig sommarkväll, öppnar Tobias Pettersson, som är den som bokar banden till Torsdagstoner i Trädgårn som arrangemanget. Något han gjort i sex år nu men själva arrangemanget är äldre än så och går nu in på sitt tolfte år.

– Själv tycker jag inte att det ska vara så mycket arrangemang i Trädgårdsföreningen utan det ska vara en plats för avkoppling och återhämtning. Då passar den här typen av spelningar bra, understryker Tobias Pettersson.

Nöjd med programmet

21 juli spelar  Westerburgh & Micaela, John Wildcat och  TeenRockers. 28 juli kan man se och lyssna till  Fredrik Zeijlon,  Stora havet samt Jökke & Personalen. 4:e augusti njuter du av

 Rebellinor, A mace och The Varitones Blues och slutligen den 11:e augusti så hörs 18.15 -  Turbulence, Vågerud och Genljud.

– Jag är nöjd med programmet. Det här bådar för trevliga och sköna kvällar. Hoppas nu bara vädret håller i sig så vi slipper regn, avslutar Tobias Pettersson.