• Pizzeria Valla är Linköpings bästa pizzeria enligt en undersökning gjord av beställningsföretaget OnlinePizza. Foto: Dennis Petersson

Vallapizzerian får bäst betyg

Linköpings bästa pizzerior heter Pizzeria Valla, Pizzeria express 1 och Pizzeria Baguetten, i alla fall enligt en undersökning gjord av beställningsföretaget OnlinePizza. – Det ligger hårt arbete och bra organisation bakom vår framgång, säger Gabi Tanzi på Vallapizzerian.

Baserat på tusentals omdömen och miljontals beställningar utgår restaurangmatsappen OnlinePizza från faktorer som inkluderar snabbhet, kundernas betyg, andel återkommande kunder samt försäljning per invånare. På detta sätt kan de avgöra vilka pizzerior som har varit mest omtyckta under det föregående året. I Linköping hamnar Pizzeria Valla i topp, tätt följd av Pizzeria express 1 Vallastan och Pizzeria Baguetten.

– Genom att utse årets mest populära pizzerior får OnlinePizza möjlighet att uppmärksamma de fantastiska pizzabagare som använder tjänsten som en del i sin verksamhet. Pizzerior som under året försett hungriga magar med god och högkvalitativ mat som också är väldigt prisvärd, säger Anders Signell, vd för OnlinePizza.se.

För andra gången

Det är för andra gången i ordningen som pizzerian i Valla får utmärkelsen. I år rankas de också på femte plats i hela Sverige.

– Det ligger hårt arbete och bra organisation bakom vår framgång. Vi är mycket glada idag och ser detta som ett kvitto för vårt arbete med att ge Linköpingsborna den bästa pizzan som går att äta, säger Gabi Tanzi på Pizzeria Valla.