• Boka in fjärde juli. Då kommer Lasse hem till stan igen. Foto: Pressbild

Winnerbäck kommer hem igen

Ingen sommar utan att Lars Winnerbäck kommer hem till Linköpings. Sommaren 2014 är inget undantag och den 4 juli spelar han på Stångebrofältet i vanlig ordning.

Lars Winnerbäck släppte i höstas albumet ”Hosianna” som gick direkt in som 1:a på albumlistan och sålde på kort tid platina. Albumet följdes av en omfattande turné i Sverige och Norge. Som en kontrast mot höstens arenakonserter kommer Lars Winnerbäck i sommar att möta publiken i ett intimare format. Turnén inleds med en rad konserter inomhus på Cirkus i Stockholm, Trädgår'n i Göteborg och Sentrum Scene i Oslo. Sedan ger sig turnésällskapet ut på vägarna i ett tält med kapacitet på 2500 personer. Med på hela turnén reser Weeping Willows som är aktuella med albumet ”The Time Has Come” som gick direkt in som 2:a på albumlistan när det släpptes i förra veckan.

Weeping Willows följer med

 Sommarturnéns konserter blir helkvällar som inleds med Weeping Willows och efter en paus fortsätter med Lars Winnerbäck och hans band. Lars Winnerbäck på turné sommaren 2014 är: Lars Winnerbäck (sång, gitarr), Ola Nyström (gitarr, spelar även i Weeping Willows), Johan Persson (gitarr), Robert Eriksson (trummor, tidigare i The Hellacopters), Jerker Odelholm (bas), Anders Lindström (klaviatur, tidigare i Hellacopters), David Nyström (klaviatur).