• Signering. Efter att den japankända sundsvallssonen rivit av några låtar väntade signering. Kön var lång men Yohio bara log milt och satte sin kråka på affisch efter affisch.
  • Martina Jonsson
  • Marie Carlsson och Catalina Carrizo
  • Adam Arvidsson
  • Alexandra Karlsson

Yohio drog storpublik

Albumaktuelle Yohio signerade och uppträdde i Linköping under påsklovstorsdagen. Fans med föräldrar trängdes i Gränden. Innan Yohio kom upp på scen allsjöng publiken mellosuccén Heartbreak hotel.
27 mars släpptes Yohios solodebutalbum Break the border. Samma dag startades signeringsturnén och den femte april var det Linköpings tur. Barn, ungdomar och vuxna samlades långt innan klockan ett som var starttid för mötet med artisten. Trängsel vara bara förnamnet, men ändå var stämningen inte särskilt tryckt. Förväntansfulla fans stod tryckta mot räcken och varandra i väntan på idolen. Många skulle se Yohio live för första gången och flera berättade att det kändes nervöst men samtidigt spännande.

 Martina Jonsson har varit Yohio-fan i ett år:
– Jag såg en musikvideo på en blogg. Det är första gången jag ser honom live, det känns jättejättenervöst och spännande. 

Marie Carlsson och Catalina Carrizo:
Catalina: – Jag är en stor Japanfantast och ett animefan. Yohio representerar liksom det. Jag är så glad att Yohio har tagit det till Sverige
Marie håller med. 

Adam Arvidsson:
– Jag är här för att se Yohio. Han sjunger bra. Jag vet inte riktigt hur det känns... Spännande! 

Alexandra Karlsson tar en fika innan Yohios entré:
– Han är grym. En speciell kille man vill se mer av.