• Mette Zmuda och Hanna Wahlstedt flyttar in sitt träningsföretag i egna lokaler granne med Strömparken. Foto: Kajsa Nilsson

Ztrong Way öppnar eget

Nu öppnar Mette Zmuda och Hanna Wahlstedt en egen träningsstudio i centrala Norrköping. Där fortsätter de sin specialanpassade gruppträning för små grupper samt personlig träning. Mammaträningen får följa med och kompletteras med ett fortsättningsprogram.

Mette och Hanna möttes på gymmet när Mette arbetade som instruktör och Hanna var motionär. Nu driver de träningsföretag tillsammans sedan förra året. Förra veckan hölls invigning i nya lokaler med Strömparken som närmsta granne. I och med flytten till egna lokaler passar de på att bredda träningen till att innefatta fler gruppträningspass inom företaget Ztrong Way.

Löpning året om

Träna ute går oavsett väder. Det hävdar Hanna och Mette. Det enda som krävs är ett välplanerat träningspass samt broddar och pannlampa vid löpning kvällstid. Under sommarhalvåret håller de i gruppträningspass i stadens parker. Tidigare har de framför allt hållit till i Folkparken men med det korta avståndet till Strömparken kommer viss verksamhet förflyttas dit.

– Det är extra bra för våra mammapass så att det finns möjlighet att gå in och byta blöja eller amma sitt barn, säger Mette som arbetar heltid på Ztrong Way.

Till våren kompletteras de vanliga Ztrong Mom-passen med Ztrong Mom Advanced.

– Det är för mammorna som kommit förbi första steget och som är redo att pusha på kroppen men som ändå vill kunna ha med sig sin bebis, säger instruktören Mette och tillägger att hon och Hanna gillar att göra träningen lättillgänglig.

Tuff Tauffträning

Med den nya lokalen öppnar sig möjligheten att ha fler pass per vecka, samt fler olika sorters träning. I träningskalendern finns bland annat mammaträning, Soma Move och snart även yoga och Tauff – en ny sorts träning.

– Tauff är inspirerat av kampsport och innehåller många parövningar, förklarar Hanna Wahlstedt.

Konferenser

I nya lokalerna finns en större gruppträningslokal, ett PT-rum med anpassad utrustning samt lokaler som kan användas för konferensgäster.